Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlıklı Zayıflama Programı

TheTheSlimFit Sağlıklı Zayıflama programı, iki yaşında. Aynı konseptin restoranını 4 şubeyi sığdıran kurucu Mine Yılmaz, TheSlimFit’le tüm ekipçe çok hayata dokunup, sayısız başarı hikâyesinin oluşmasına katkı sağlamanın gururunu...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TheTheSlimFit Sağlıklı Zayıflama programı, iki yaşında. Aynı konseptin restoranını 4 şubeyi sığdıran kurucu Mine Yılmaz, TheSlimFit’le tüm ekipçe çok hayata dokunup, sayısız başarı hikâyesinin oluşmasına katkı sağlamanın gururunu hissettiklerini söyledi.
TheTheSlimFit Sağlıklı Zayıflama programı, İstanbul, Ankara, Azerbaycan’ın Bakü kenti ve Antalya’dan sonra yakında tüm Türkiye’de olacaklarının sinyallerini verdi. Birçok ünlü zayıflama programına konuk edildi. En son Kuşum Aydın theSlimFit programında 2 ayda 13 kiloya yakın verdi. Yine sevilen sanatçı Yonca Evcimik, zayıflama programında 10 kilonun üstünde kilo veren ünlülerden oldu.
Mine Yılmaz da iki yıl önce bu zamanlarda firmanın ilk yemek paketini göndermeye başladığını belirterek şöyle konuştu: “720 TheSlimFit üyesi toplam 5184 kilo verdi. Bu istatistiği verebiliyoruz çünkü her sabah diyetisyenlerimiz programımızdaki üyelerin kilo resimlerini wsapp’tan alıp, günlük değişimleri takip ediyorlar. Üyenin o günkü hatta o an ki durumuna göre ertesi günkü menüsü revize edilip kendisine ulaştırılıyor. Örneğin regl durumunda, kabızlık şikayetinde veya seyahat durumuna göre ertesi günkü yiyecekleri değiştiriliyor ki diyet kişiye özel / duruma özel olsun, zira diyet sürecinde her gün bizim için önemli. TheSlimFit üyelerinin aylık kilo verme ortalaması 7,2 kilo. Değişimde toplam yaklaşık yüzde 7’si ödem olarak, yüzde 73’i de yağdan verildi. Kayda değer oranlarda kas kütlesi arttı. Haşimato, tiroit veya kronik kabızlık gibi rahatsızlıkları nedeniyle kilo almış ya da kilo aldıkları için bu rahatsızlıklara maruz kalmış üyelerin yüzde 70’inin bu rahatsızlıklarında olumlu yönde değişim / düzelme gözlemledik.”
KİŞİYE ÖZEL BESLENME
TheSlimFit uzman diyetisyenleri beslenme programlarını sahip olunan rahatsızlık durumlarına göre planlıyor. TheSlimFit İstanbul uzman diyetisyeni Mehmet Akif Atay da şunları söyledi:
“Örneğin üyemiz menopoz dönemindeyse veya D vitamini eksikliği varsa kalsiyum emilimini artırmak için keten tohumlu yoğurt önerilir ve adresine her gün gönderilen yemeklerinin arasında bu ara öğüne de yer verilir. Bu şekilde yoğurttaki kalsiyum emilimi artar. Aynı zamanda keten tohumunun yağ yakım hızlandırma özelliğiyle mikro (kalsiyum alımını artırdık) ve makro (kilo verme) düzeyde beslenmede planlama yapılır. Biz TheTheSlimFit olarak kan değerleri (hastalık durumları) irdelenerek zayıflatma sürecini başlattığımız programımızda hastalık yoktur hasta vardır diyoruz. Kolesterol rahatsızlığı olan bir kişinin yandaş hastalıları da varsa onlar da baz alınmalı. TheTheSlimFit adrese teslim kişiye özel diyet yemek hizmetinde iki kolesterol hastalığı olan üyemize aynı yemek gitmez. Kolesterolü olup şeker hastalığı olan kişiye, sadece kolesterol hastalığı olan kişiden farklı beslenme planı oluşturulur.”
TheSlimFit Ankara uzman diyetisyeni Zeynep Avan’da, “önerilen kadar önerilmeyen (ve gönderilmeyen) besinler de tıbbi beslenme planında sağlıklı yaşam için önemli.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.