Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlıklı Yaşa, Sağlıklı Yaşlan

Edirne’de, 7-13 Nisan tarihlerinde kutlanan Dünya Sağlık Haftası nedeniyle Edirne İl Sağlık Müdürlüğü ve Edirne Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğiyle, bisiklet turu düzenlendi.Edirne’de bir özel hastanenin önünden başlayan bisiklet...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlıklı Yaşa, Sağlıklı Yaşlan
Edirne’de, 7-13 Nisan tarihlerinde kutlanan Dünya Sağlık Haftası nedeniyle Edirne İl Sağlık Müdürlüğü ve Edirne Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğiyle, bisiklet turu düzenlendi.
Edirne’de bir özel hastanenin önünden başlayan bisiklet kortejinin turu, Halk Sağlığı Müdürlüğü bahçesinde sona erdi.
Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Kişioğlu, 7-13 Nisan tarihlerinde kutlanan Dünya Sağlık Haftası nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğiyle, bisiklet turu düzenlendiklerini belirterek, sağlıklı yaşam için sporun önemine değindi. Kişioğlu, sağlıklı yaşam için yapılması gereken temel konulara dikkat çekerek, “Sağlıklı yaşam için hareket edelim, kesinlikle sigaradan, alkolden, uyuşturucudan uzak duralım, dengeli ve düzenli beslenelim, hayatımıza renk katalım ve sağlıklı olalım” ifadelerini kullandı.
Edirne Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bahattin İlter ise Dünya Sağlık Haftası’nda, Dünya Sağlık Örgütü’nün bir konuyu ön plana çıkardığını belirterek, “Bu yıl ki konusu da sağlıklı yaşa, sağlıklı yaşlan” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.