Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık-Sen’den demokrasi yürüyüşü

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Eskişehir Şubesi ve Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından darbeye karşı demokrasi yürüyüşü düzenlendi.Eskişehir Hava Şehitliği önünde toplanan Sağlık-Sen üyeleri...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 23:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 23:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık-Sen’den demokrasi yürüyüşü
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Eskişehir Şubesi ve Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından darbeye karşı demokrasi yürüyüşü düzenlendi.
Eskişehir Hava Şehitliği önünde toplanan Sağlık-Sen üyeleri ve İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine karşı demokrasi desteği verdi. Yüzlerce kişinin katıldığı yürüyüşe kentte bulunan çeşitli hastanelerden de destek geldi. Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ve İl Sağlık Müdürü Ali Mumcu’nun önderliğinde topluluk, ellerinde bulunan darbe karşıtı afiş, flama ve dövizlerle yürüyüşe başladı. Mehter takımının çaldığı marşlar eşliğinde yürüyen kalabalık, ara ara tekbirler getirdi. Kalabalık Öğretmenler, Reşadiye ve İki Eylül caddeleri üzerinden Valilik Meydanı’na geldi. Burada mehter takımı ‘Fetih’ ve ’Hücum’ marşlarını çaldı. Demokrasi nöbeti için meydanda bulunan vatandaşların da ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak eşlik ettiği marşlar sonunda birlik ve beraberlik mesajı verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.