Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Sen Genel Başkanı Cizre’de Hemşirelerin Günü’nü Kutladı

Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Şırnak’ın Cizre ilçesinde görevli hemşireleri ziyaret ederek Hemşireler Günü’nü kutladı.Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Cizre’de düzenlenecek Hemşireler Günü...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Şırnak’ın Cizre ilçesinde görevli hemşireleri ziyaret ederek Hemşireler Günü’nü kutladı.
Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Cizre’de düzenlenecek Hemşireler Günü Programı’na katılmak üzere Cizre’ye geldi. Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş’i Şırnak il ve ilçe başkanları karşıladı. Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş daha sonra Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Mehmet Hidayetullah Erzen’i makamında ziyaret ettikten sonra hastanede görev yapan hemşireleri ziyaret edip günlerini kutladı.
Cizre’deki ziyareti ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Metin Memiş,12 Mayıs Hemşireler Gününde bir farkındalık oluşturması bakımından Cizre’deki sağlık çalışanlarıyla bir araya gelmek açısından bugün Cizre’de olduklarını söyledi. Memiş, “Terörle Mücadelenin sürdüğü dönemlerde de algı operasyonlarının yapıldığı, sağlık hizmetleri sunulmuyor algısının yine yapıldığı dönemde de Sağlık-Sen olarak Cizre’ye gelmiştik. O zamanda çalışanlarımızın yanında olduğumuzu göstermiştik. Hemşireler Günü dolayısıyla da buradaki sağlık çalışanı arkadaşlarımızla bir araya gelmek, onların dertlerini dinlemek, onların buradaki çalışma şartlarına ortak olmak ve onların çalışma ortamını hissetmek bakımından bugün Cizre’deyiz. Akşamda düzenlenecek olan yemekte sağlık çalışanlarımızla bir araya gelerek onlara sendikamızın yaptığı çalışmalardan bahsedeceğiz. Sağlık mesleği kutsal bir meslek. Bugün hastane ziyaretinde şunu gördüm ki zor şartlara rağmen burada sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarımızın hepsinin yüzünde mutluluk var. Bu mutluluğun temel sebebi de bu mesleğin kutsallığıdır. Bu yaşatma sevdası olan insanlarda ancak olabilir. Bu anlamda da Cizre’de, Şırnak’ta. Doğu ve Güneydoğu bölgesinde, terörle mücadelenin yapıldığı bölgelerde sağlık hizmeti sunan ve tüm Türkiye’de sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarımızın Hemşireler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Memiş daha sonra Cizre Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Memur Sen İl Başkanlığı Cizre Bürosu, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, 112 Acil İstasyonu ve Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur’u ziyaret etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.