Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Bakanlığından Derik’teki patlamayla ilgili açıklama

Sağlık Bakanlığı, Mardin’in Derik ilçesinde meydana gelen patlamada Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’ün Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilmekte olduğunu açıkladı.Sağlık Bakanlığı tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık Bakanlığı, Mardin’in Derik ilçesinde meydana gelen patlamada Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’ün Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilmekte olduğunu açıkladı.
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "10.11.2016 saat:12.07’de Mardin’in Derik İlçesi’nde Kaymakamlık Binası önünde patlama meydana gelmiştir. Saat 12.10’da olay yerine ilk ambulansımız ulaşmıştır. Toplam 4 ambulans ile olaya müdahale edilerek yaralıların nakil işlemeleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Olayda Mardin Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’le birlikte 3 kişi yaralanmıştır. Yaralı Kaymakam, ambulans helikopter ile Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilmektedir. 2 yaralının tedavisi de Mardin Derik Devlet Hastanesinde devam etmektedir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.