Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Bakanlığı’ndan “Cin Hastanesi” iddialarına yalanlama

Sağlık Bakanlığı, bazı basın yayın kurumlarında yer alan “Cin Hastanesi” ve “Manevi Şifa Merkezi” olarak hizmet veren kurumlara bakanlık tarafından ruhsat verildiği iddialarını yalanladı.Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 20:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2016 20:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık Bakanlığı, bazı basın yayın kurumlarında yer alan “Cin Hastanesi” ve “Manevi Şifa Merkezi” olarak hizmet veren kurumlara bakanlık tarafından ruhsat verildiği iddialarını yalanladı.
Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında çıkan ve gerçeği yansıtmayan haberler üzerine bu açıklamanın yapılmasına gerek görülmüştür. Bakanlığımız tarafından ’Cin Hastanesi’ veya ’Manevi Şifa Merkezi’ olarak herhangi bir kuruluşa hiçbir yetki veya ruhsat verilmemiştir. İddialarla ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından adres tespiti yapılarak, inceleme başlatılmıştır. İlgili kanun çerçevesinde savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır” denildi.
Aynı amaçla yayın yapan internet sitelerinin de kapattırıldığının kaydedildiği açıklamada, vatandaşların bu tür yerlere itibar etmemelerinin ve valiliklere şikayete bulunmalarının kamu yararına olacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.