Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Bakanı Akdağ’a Memleketi Erzurum’da ’Efsane Geri Döndü’ Pankartıyla Karşılandı

Recep Akdağ, 3 yıl aradan sonra Sağlık Bakanı olarak yeniden geldiği memleketi Erzurum’da coşkuyla karşılandı. Bakan Akdağ, Almanya Parlamentosu’nda kabul edilen sözde ’soykırım’ tasarısına tepki göstererek, “Tarih birileri siyasi...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Recep Akdağ, 3 yıl aradan sonra Sağlık Bakanı olarak yeniden geldiği memleketi Erzurum’da coşkuyla karşılandı. Bakan Akdağ, Almanya Parlamentosu’nda kabul edilen sözde ’soykırım’ tasarısına tepki göstererek, “Tarih birileri siyasi maksatlarla parlamentolarda parmak kaldırmalarla değişmez. Tarih kendi hükmünü icra eder” dedi.
Sağlık Bakanı Prof Dr. Recep Akdağ, Erzurum Havalimanında binlerce Erzurumlu tarafından karşılandı. “Efsane Geri Döndü” pankartlarıyla karşılanan Bakan Akdağ, burada vatandaşlara hitap etti.
Bakan Akdağ, Almanya Parlamentosu’nda kabul edilen sözde ’soykırım’ tasarısına tepki göstererek, şöyle konuştu:
“Sakın aldırmayın, ne Almanya’nın en son aldığı karar nede başkalarının yaptığı yanlışlar bizi yolumuzdan bir dakika bile alıkoyamayacaktır. Daha dün Almanya’nın parlamentosunda alınan karar aslında bizlere Erzurum’da nenelerimizin dedelerimizin bizzat benim kendi nenelerimin dedelerimin anlattıklarıyla örtüşmüyor. Onlar burada zamanında Ermeni çetecilerin zulmünü nasıl yaşadıklarını bize o olayların birinci şahitleri olarak anlattılar. Tarih birilerinin siyasi maksatlarla parlamentolarında parmak kaldırmalarıyla değişmez. Tarih kendi hükmünü icra eder. Ve herkes bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti dün kurulmuş bir devlet değildir. Bu milletin tarihi binli yılları aşmış bir tarihtir. Ve biz alınan yanlış kararlardan etkilenecek bir ülke değiliz, yolumuza devam edeceğiz.”
Bakan Akdağ, daha sonra yüzlerce araç konvoyu eşliğinde Erzurum şehir merkezine geçerek Valilik ziyaretinde bulundu.
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Bakan Akdağ’a brifing vererek kentteki çalışmaları anlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.