Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağanak Yağış Araç Sürücüleri Ve Yayalara Zor Anlar Yaşattı

İstanbul’a akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bahçelievler’de bir rögar kapağının patlaması sonucu caddede oluşan su birikintisi sürücülere zor anlar yaşattı.İstanbul’da akşam saatlerine doğru...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’a akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bahçelievler’de bir rögar kapağının patlaması sonucu caddede oluşan su birikintisi sürücülere zor anlar yaşattı.
İstanbul’da akşam saatlerine doğru yağan yağmur vatandaşlara zor anlar yarattı. Bahçelievler Prof. Dr. M. Nevzat Pisak Caddesi ile Çınar Caddesinin kesiştiği alanda rögar kapağının patlaması sonucu yolda biriken su, sürücülere zor anlar yaşattı.
En ufak bir yağışta caddenin sular altında kaldığını belirten sürücü Tarık Arkadan, “Yollar her zamanki gibi bakımsız. Her taraftan lağım suları fışkırıyor. Rezaleti görüyorsunuz. Arabamız yolda kaldı. Bu durumu defalarca yaşıyoruz. Bunun düzelmesi lazım, yapılması lazım. Bu hali görmüyorlar mı? İnsanlar buradan nasıl geçiyor görmüyorlar mı? Her zaman bu durumu yaşıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.