Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sadaka Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nden Ramazan’da Uzanan Yardım Eli

Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan faaliyetleri çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtıyor.Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetimleri, düşkünleri ve yoksulları Ramazan ayında da unutmadı. Derneğe yardım...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sadaka Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nden Ramazan’da Uzanan Yardım Eli
Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan faaliyetleri çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtıyor.
Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetimleri, düşkünleri ve yoksulları Ramazan ayında da unutmadı. Derneğe yardım başvurusunda bulunan ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtan derneğin deposunda gönüllüler tarafından hazırlanan gıda paketleri, ihtiyaç durumu tespit edilen ailelere ulaştırılıyor. Dağıtılan gıda paketleri ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürüyor.
Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Altındağ’da bulunan Ulubey, Doğu, Bağlariçi, Baraj, Alemdağ, Beşikkkaya, Yeşilöz, Yıldıztepe, Önder, Ali Ersoy, Anayurt, Yunus Emre, Yeşilevler, Hacılar, Gülpınar ve Yıldırım Beyazıt mahallerinden, çoğunluğu mültecilerden oluşan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı. Yapılan yardımlarda öncelik yetimlere verildi. Dernek, yapılan yardımların doğru yere ulaşması için büyük bir hassasiyet gösteriyor. Dernekten yardım talebinde bulunan ihtiyaç sahiplerinin haneleri, dernek görevlileri tarafından tek tek ziyaret edilerek ihtiyaç durumları tespit ediliyor. Yapılan tespit çalışmalarının neticeleri dernek yönetimine sunuluyor ve ihtiyaç durumları onaylanan vatandaşlara ev eşyalarından gıdaya, giyimden kira yardımına kadar destek olunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.