Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sadaka Derneği, Suriyeli Dawoud Ailesinin Yüzünü Güldürdü

Sadaka Derneği Suriyeli mülteci kardeşlerimize sahip çıkmaya devam ediyor. Gaziantep’teki mülteci kampından ayrılarak Ankara’ya gelen ve Sadaka Derneği’ne yardım başvurusu yapan Suriyeli Dawoud ailesine yardım eli uzandı.Dawoud ailesinin...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sadaka Derneği Suriyeli mülteci kardeşlerimize sahip çıkmaya devam ediyor. Gaziantep’teki mülteci kampından ayrılarak Ankara’ya gelen ve Sadaka Derneği’ne yardım başvurusu yapan Suriyeli Dawoud ailesine yardım eli uzandı.
Dawoud ailesinin ihtiyaçları yaşadıkları ev ziyaret edilerek tespit edilirken söz konusu ihtiyaçlarla ilgili olarak girişimler başladı. Aileden haberdar olan ‘Karınca Kararınca Arkadaş Grubu’ Sadaka Derneği aracılığı ile Dawoud ailesine yardım eli uzattı. Söz konusu arkadaş grubu, karınca kararınca kendi aralarında topladıkları sadakalarla aileye nakdi yardımda bulundular. Karınca Kararınca Arkadaş Grubu tarafından Dawoud ailesine yapılan bu yardımın her ay düzenli olarak devam edeceği belirtildi.
EKSİK EŞYALAR TAMALANDI
Sadaka Derneği yetkilileri tarafından evleri ziyaret edilerek ihtiyaçları tespit edilen Dawoud ailesinin evlerindeki eksik eşyaları hayırseverlerin desteği ile tamamlandı. Çocuklar için ranzadan ev perdelerine kadar eksik eşyalar yerinde tespit edildi. Kısa süre içerisinde temin edilen ranza, yatak, halı, oturma gurubu, perde vb. eşyalar Sadaka Derneği görevlilerince taşınarak Dawoud ailesine teslim edildi.
HAYRA DAVET
Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, başta Türkiye’deki ihtiyaç sahipleri ve savaş nedeniyle ülkeye gelen muhtaç mülteciler olmak üzere dünyada yardıma muhtaç insanlara imkânlar ölçüsünde yardımlarına koşmakta.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.