Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rus Ve Ukraynalı Çift, Nikahını Kemer’de Kıydırdı

Ukrayna vatandaşı Olena Romanovska ile Rus vatandaşı iş adamı ve yatırımcı Serguei Akoulıntsev, 6 yıl süren birlikteliğin ardından yaşadıkları Kemer’de evlenmeye karar vererek nikah kıydırdı.Kemer ilçesi Çamyuva Mahallesinde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ukrayna vatandaşı Olena Romanovska ile Rus vatandaşı iş adamı ve yatırımcı Serguei Akoulıntsev, 6 yıl süren birlikteliğin ardından yaşadıkları Kemer’de evlenmeye karar vererek nikah kıydırdı.
Kemer ilçesi Çamyuva Mahallesinde bulunan evlerinde düzenlenen nikah törenine çiftin yakınları ve arkadaşları katıldı. 6 yıl birlikte yaşayan ve 4 yaşında Timur ve 1 yaşında Egor adında iki erkek çocuğu olan Romanovska ile Akoulıntsev çifti Kemer’de evlenmelerinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.
"TÜRKİYE VE KEMER GİBİ GÜZEL BİR YERDE EVLENDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
Çiftlerin nikah akitlerini Kemer Belediyesi Yazı İşleri Nikah Memuru Ömer Kaplanoğlu gerçekleştirdi. Çiftlerin nikah şahitliklerini ise aile dostları iş adamı ve turizmci Enver Kalak ve eşi Hürriyet Kalak yaptı. Ukrayna vatandaşı ve 6 yıldır Kemer’de yaşayan Olena Romanovska "6 yıldır eşim Serguei ile birlikte yaşıyoruz 4 ve 1 yaşında iki çocuğumuz var. Resmi bir evliliğimiz yoktu. Bu birlikteliğimizi evlilikle sonlandırdık. Türkiye ve Kemer gibi güzel bir yerde evlendiğim için çok mutluyum" dedi.
Nikah kıyılmasının ardından gelin Olena kendi elleriyle hazırladığı yaş pastayı damat Sergui ile birlikte keserek birbirlerine ikram etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.