Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Roman vatandaşlar Gazi Meclise çıkarma yaptı

Türkiye’nin dört bir yanından Roman federasyonları ve dernekleri, Başbakan Danışmanı Metin Özçeri önderliğinde TBMM’ye çıkarma yaptı.Türkiye’nin dört bir yerinde faaliyet gösteren Roman federasyon ve dernek temsilcileri ile Roman vatandaşlar,...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin dört bir yanından Roman federasyonları ve dernekleri, Başbakan Danışmanı Metin Özçeri önderliğinde TBMM’ye çıkarma yaptı.
Türkiye’nin dört bir yerinde faaliyet gösteren Roman federasyon ve dernek temsilcileri ile Roman vatandaşlar, Başbakan Binali Yıldırım’ın Danışmanı Metin Özçeri önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Ziyarette milletvekilleri ve Başbakan Binali Yıldırım ile de görüşen Roman temsilciler, her türlü tehdide karşı her daim hükümetin yanında oldukları mesajını verdi.
“Her zaman devletimizin yanındayız”
Başbakan Binali Yıldırım’ın toplumun tüm unsurlarına verdiği önemi Roman vatandaşlara da verdiğini ve ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başbakan Danışmanı Metin Özçeri, “Tüm iç ve dış tehditlere ve düşmanlara karşı Roman vatandaşlar olarak hükümetimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ettik. 15 Temmuz FETÖ’nün hain darbe girişiminin önce ve sonrasında olduğu gibi biz her zaman devletimizin yanındayız. Her varlığa sahip olanlara rağmen toplumun en yoksul ve yoksun kesimi olarak, her zaman devletimizin yanında yer aldık. Roman vatandaşlarımız bu ülkede hiçbir fitnede bulunmamıştır ve bu anlamda da bizi örnek almaları gerekiyor” dedi.
‘Dik dur eğilme Romanlar seninle’
Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti’nin grup toplantısına katıldıklarını dile getiren Özçeri, “Mecliste muhteşem bir görüntü oluşturduk. Vatandaşlarımız meclisi ‘Dik dur eğilme Romanlar seninle’ sesleriyle inletti. Bu ülkeyi ayrıştırmak isteyenler hiçbir zaman bunu başaramayacaklar. Biz sadece Romanlarla değil Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla hep birlikte Türkiye’yiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.