Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rölyef Sanatçısı Çiğ Köfteci Oldu

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, rölyef sanatçısı Meryem Togan, tablolarını açtığı çiğ köfte dükkanında sergiliyor.Meryem Togan’ın dükkanına çiğ köfte yemeye gelenler, rölyef tablolarını görünce hem şaşırıyor, hem da yemeklerini...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rölyef Sanatçısı Çiğ Köfteci Oldu
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, rölyef sanatçısı Meryem Togan, tablolarını açtığı çiğ köfte dükkanında sergiliyor.
Meryem Togan’ın dükkanına çiğ köfte yemeye gelenler, rölyef tablolarını görünce hem şaşırıyor, hem da yemeklerini keyifle yiyorlar. Tablolara bakarak çiğ köfte yemenin daha zevkli olduğunu söyleyen Fatih Yılmaz adlı müşteri, "Büyük emek ve göz nuru getiren eserler. Resimlere bakınca beni farklı dünyalara götürüyor. Bandırmalılalara buraya gelip çiğ köfte yemelerini tavsiye ediyorum" dedi.
Rölyef sanatçısı Meryem Togan, "3 yıl önce Halk Eğitim Merkezi’nin başlatmış olduğu kağıt rölyef kursuna katıldım. Kağıt rölyef, en az on posterin ayrı ayrı kesilip yapıştırılmasıyla meydana gelen bir çalışmadır. Bu sanatı çok sevdim. Üç yıldır sürdürüyorum. 3 hafta önce Bandırma’da ilk sergimi açtım. Aynı zamanda çiğ köfte işi ile uğraşıyorum. Dükkanımda eserlerimi sergiliyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.