Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Rockcı imam" adaylıktan çekildi

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Kaş Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan ve ‘Rockcı imam’ olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer, hukuksal nedenlerden dolayı adaylıktan çekildiğini açıkladı.Ahmet Muhsin Tüzer, sosyal medya...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2019 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2019 21:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Rockcı imam" adaylıktan çekildi

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Kaş Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan ve ‘Rockcı imam’ olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer, hukuksal nedenlerden dolayı adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Ahmet Muhsin Tüzer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde Kaş Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olma kararı aldığını hatırlatarak, “Ne yazık ki hukuksal nedenlerden dolayı adaylıktan istemeyerek çekilmek zorundayım. Bu öylesine hukuksal bir neden ki, seçim sonucunda Kaş Belediye Başkanı olsam bile başkanlığım düşecek ya da diğer deyişle iptal olacak” dedi.

Tüzer, “Hayli çetrefilli hukuksal bir konu. Ama kesin olan bir şey varsa o da seçimi kazandığım takdirde ister seçim süresi ya da sonrasında adaylığımın ya da başkanlığımın hukuksal olarak iptal edileceği. Bu nedenle çok üzülerek adaylıktan çekiliyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.