Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rize’de Her Şey Mümkün

"Hiç yol ortasında balkon olur mu?" demeyin. Çünkü Rize’de her şey mümkün.Rize’de ana yol üzerinde yaya kaldırımının tam ortasında bulunan apartman balkonu görenleri şaşkına çeviriyor. Rize’de yapımı devam eden Güney Çevre Yolu...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rize’de Her Şey Mümkün
"Hiç yol ortasında balkon olur mu?" demeyin. Çünkü Rize’de her şey mümkün.
Rize’de ana yol üzerinde yaya kaldırımının tam ortasında bulunan apartman balkonu görenleri şaşkına çeviriyor. Rize’de yapımı devam eden Güney Çevre Yolu inşaatı kapsamında bir çok bina kamulaştırıp yıkıldı. Yol güzergahında yola yakın olan bir çok bina ise yüksek kamulaştırma bedelleri dolayısı ile yıkılmadı. Bu da ilginç görüntüler oluşmasına neden oldu. Bir çok bina yola tamamen bitişik halde kaldı. 10 katlı bir apartmanın 1. katında bulunan apartman dairesinin balkonu ile birlikte bir odası ile yolun ortasında kaldı.
Görenleri şaşkına çeviren manzaranın hikayesi ise şu şekilde:
" Yol inşaatı yapılırken yolun karşılıklı iki tarafında yer alan çok katlı iki bina kamulaştırılmadı. Yol binanın bir tanesine bitişik geçerken diğerinin ise üzerinden geçti. Bir oda ve balkonu yola paralel bulunan yaya kaldırımının tam ortasında kaldı. Yaya kaldırımında yürüyen yayalar bir anda apartmandaki dairenin oturma odası ve balkona ile karşı karşıya kalıyor."
Bina sakinleri, ilginç görüntünün elde olmayan nedenler ile oluştuğunu belirterek, “Biz bu dairede oturmak istemezdik. Ancak bu şekilde bir çözüm üretilmeseydi koca binanın yıkılması gerekirdi. Yapacak bir şey yok” dediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.