Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rize’de demokrasi nöbeti

Rize Merkez ve İlçelerinde binlerce kişi sokaklara dökülerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Demokrasi Nöbeti’ ile destek verdi.Bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişiminin ardından meydanlarda tutulmaya başlanan...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 23:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 23:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rize Merkez ve İlçelerinde binlerce kişi sokaklara dökülerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Demokrasi Nöbeti’ ile destek verdi.
Bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişiminin ardından meydanlarda tutulmaya başlanan demokrasi nöbeti Rize’de devam etti. Girişimin ardından binlerce vatandaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla Rize Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi. Meydanda kurulan büyük led televizyondan gelişmeleri takip eden Rizeliler ‘Recep Tayyip Erdoğan’, ‘Dik dur eğilme bu millet seninle’ , ‘Fetö idam’ şeklinde sloganlar atarak çalan Mehter Marşlarına eşlik ettiler. Polis halkın toplandığı meydanlarda geniş güvenlik önlemleri aldı.
Burada halka hitap eden AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı halkı değişmeli nöbet tutmaya ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelecek ikinci bir emre kadar meydanları boş bırakmamaya çağırdı.
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise Rize Cumhuriyet Meydanı’nın isminin değişerek ‘15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ olmasını halkın oylamasına sundu. Kürsüden seslenen Kasap “Bundan böyle bu meydanın ismi 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı olsun mu? İşte burada oylamanıza sunuyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.