Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rize’de bu yıl yaşanan sellerde kaybolan 3 kişi bulunamadı

80 Gün önce Rize'nin Fındıklı İlçesi Beydere Köyü'nde Annesinin Elinden Düşerek Sel Sularına Kapılan Efecan Işıklar Yapılan Tüm çalışmalara Rağmen Halen Bulanamadı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rize’de bu yıl yaşanan sellerde kaybolan 3 kişi bulunamadı
Rize’de 2016 yılı içerisinde yağan şiddetli yağmurlar can kayıplarına yol açarken, 3 kişi ise sel sularına kapılarak kaybolmuştu. Kaybolan bu üç kişiye halen ulaşılamadı.
Rize’de 2016 yılı içerisinde bulunamayan ilk kayıp vakası Kalkandere İlçesi Ormanlı Köyü’nde yaşandı. 21 Mayıs 2016 tarihinde derenin taşması sonucu bir anda dere kenarında odun toplarken sel sularına kapılarak kaybolan İsmail Yetimoğlu isimli yaşlı vatandaş günler süren arama çalışmalarına rağmen bulunamadı.
Ardından 30 Mayıs tarihinde ise İkizdere İlçesi’nde dereye düşerek sel sularına kapılan V.A isimli Gürcistan vatandaşı da kayıplara karıştı. 2016 yılının en acı kaybı ise 13 Yaşındaki Efecan Işıklar oldu. Ailesi ile birlikte İstanbul’dan Kurban Bayramı öncesi tatil için köyleri olan Rize’nin Fındıklı İlçesi Beydere Köyü’ne gelen Efecan Işıklar, 1 Eylül günü yağan şiddetli yağmurun oluşturduğu sel sularına kapılarak kaybolmuştu. Annesinin elinden sulara düşerek kaybolan Efecan’a yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen ulaşılamadı. Olay sonrası 10 gün boyunca Efecan’ın bulunması için tüm imkanlar seferber edildi. Ama hiçbir ize rastlanılamadı.
Öte yandan Kasım ayının ilk günlerde Rize AFAD Müdürlüğü tarafından Efecan’ın bulunma ihtimali olan alanda yeniden bir arama çalışması gerçekleştirildi. Yapılan son çalışma da sonuç vermedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.