Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap: “Tehdit Ediliyorum”

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “ölüm Tehdidi Aldığı” Yönünde Çikan Habere Açıklık Getirerek, Zaman Zaman Tehditler Aldığını Doğruladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap: “Tehdit Ediliyorum”
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “ölüm tehdidi aldığı” yönünde çıkan habere açıklık getirerek, zaman zaman tehditler aldığını doğruladı.
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, bir internet haber sitesine verdiği röportajda ölüm ile tehdit edildiği şeklindeki açıklamasına netlik kazandırdı. 23 Nisan kutlamaları sonrası basın mensuplarının konuya ilişkin soruları yanıtlayan Kasap, açıklamanın uzun bir röportaj içerisinde bir soruya verilen kısa bir cevap olduğunu ifade ederek ”Uzun röportajın içerisinde bir cümlede bunu söyledim. Bana ‘tehdit alıp almadığım, çekindiğim şeyler olup olmadığı’ soruldu. Ben de ‘bu işi korkan yapamaz’ dedim. ‘Korkacak olsaydık buraya gelmezdik, ayrıca biz Rizeliyiz korkmayız’ dedim. Zaman zaman tabii ki bu tür şeyler oluyor. Tehditler alıyoruz“ dedi.
Kasap, ölüm tehdidi alıp almadığının kendisine sorulması üzerine ise “Olmaz olur mu. Bazen bir arkadaş geliyor işte icabında kendini gösteriyor bize. Bunun dışında ciddi manada bir şey yok. Uç noktada olan insanların davranış şekilleri bunlar. Yoksa çok ciddi bir şey yok" diye konuştu.
Kasap, ayrıca ek güvenlik tedbirleri alma ihtiyacı duymadığını da sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.