Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Gönüllü’nün Öğretmenler Günü Mesajı

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, 24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle mesaj yayımladı.Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, öğretmenlik mesleğinin toplum tarafından en çok saygı duyulan ve itibar...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2017 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rektör Gönüllü’nün Öğretmenler Günü Mesajı

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, 24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, öğretmenlik mesleğinin toplum tarafından en çok saygı duyulan ve itibar gösterilen mesleklerden biri olduğunu söyledi.

Rektör Gönüllü, “Bu ulvi vazifeyi hakkıyla yerine getiren nice öğretmenimiz medeniyetimizin inşasında büyük bir rol üstlenmiştir. Milletimizin savaş yıllarında, yoksulluk zamanlarında dahi öğretmenlerimiz vazifelerini yerine getirmekte bir an bile tereddüt etmemiştir.

Bugün de yine aynı şekilde yol göstericilik görevini yerine getiren yüz binlerce eğitimcimiz; fedakarlık, sabır ve sevgiyi heybesine doldurmuş, ülkemizin daha müreffeh ve aydınlık yarınları için mücadele etmektedir.

Bu itibarla, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi ise rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.