Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ramazan pidesi 1 liradan satılacak

Balıkesir Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç yaptığı açıklamada Balıkesir’de Ramazan pidesinin satış fiyatını 1 lira olarak açıkladı.Mübarek Ramazan ayına sayılı günler kala iftar sofralarının vazgeçilmezi pide fiyatı Balıkesir...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ramazan pidesi 1 liradan satılacak

Balıkesir Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç yaptığı açıklamada Balıkesir’de Ramazan pidesinin satış fiyatını 1 lira olarak açıkladı.

Mübarek Ramazan ayına sayılı günler kala iftar sofralarının vazgeçilmezi pide fiyatı Balıkesir Fırıncılar Odası tarafından düzenlenen toplantı sonrasında belli oldu. Başkan Tunç yaptığı açıklamada “Bugün merkez Karesi ve Altıeylül olarak hep birlikte yönetim olarak toplandık. Mübarek Ramazan ayı hepimize hayırlı uğurlu olsun. Yönetim olarak aldığımız kararla 175. Gram olan Ramazan pidesinin satış fiyatını 1 lira olarak belirledik. Aldığımız bu karar bütün fırıncılara hayırlı uğurlu olsun. Bu kararı alırken de Balıkesir’de ki vatandaşlarımızın maddi durumunu da gözeterek karar verdik. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.