Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ramazan, Mısır Çarşısında Fiyatları Arttırmadı

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte artması beklenen gıda fiyatlarında değişiklik olmadı. Özellikle Ramazan alışverişinin yapıldığı Mısır Çarşısı’nda fiyatlarda herhangi bir artış gözlemlenmedi.11 ayın sultanı Ramazan ayının...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte artması beklenen gıda fiyatlarında değişiklik olmadı. Özellikle Ramazan alışverişinin yapıldığı Mısır Çarşısı’nda fiyatlarda herhangi bir artış gözlemlenmedi.
11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte özellikle gıda fiyatlarında beklenen artış olmadı. Peynir, zeytin, reçel gibi sahurluk yiyeceklerin yanı sıra kırmızı et ve beyaz et fiyatlarında da artış yaşanmadı. Özellikle Ramazan alışverişinin yapıldığı Mısır Çarşısı’nda fiyatların geçtiğimi haftalarla aynı olduğu gözlendi. Geçtiğimiz hafta kayıt altına alınan görüntülere göre beyaz et fiyatlarının 13 ile 14 lira, kırmızı et fiyatlarının ise 38 ile 54 lira arasında değiştiği görülürken, Ramazan’ın ilk gününde alınan görüntülerde de fiyatların değişmediği görüldü.
Yine geçtiğimiz haftalarda Mısır Çarşısı’nda beyaz peynir fiyatlarının 18 lira ile 27 lira arasında değiştiği, reçel ve bal fiyatlarının 17 ile 39 lira arasında seyrettiği, zeytin fiyatlarının ise 12 ile 25 lira arasında değiştiği görülürken, fiyatların ramazan ayında da değişmediği gözlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.