Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ramazan Ayında Sıcaktan Bunalan Gençler Havuzlarda Serinliyor

Batman’da, hava sıcaklığının etkisini göstermesiyle birlikte gençler çareyi havuzlarda yüzerek serinlemekte buluyor. Hava sıcaklığının 39 dereceye kadar çıktığı Batman’da kavurucu sıcaklar etkisini göstermeye başladı.Kent merkezinde...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da, hava sıcaklığının etkisini göstermesiyle birlikte gençler çareyi havuzlarda yüzerek serinlemekte buluyor. Hava sıcaklığının 39 dereceye kadar çıktığı Batman’da kavurucu sıcaklar etkisini göstermeye başladı.
Kent merkezinde bunalan gençler AQUA parklarda yüzerek serinliyor. Ramazan ayında sıcaktan bunalan gençler bir yandan havuzda yüzerek serinlemeye çalışırken bir yandan ise kaykaylardan kayarak havuzun tadını çıkarıyor. AQUA Park işletmecisi Ahmet Yıldız, "Ramazan ayının gelmesi ile birlikte sıcaklıklar artıyor. Sıcaklıklar 35 ile 40 derecenin üzerine çıkabiliyor. Sıcak ramazan ayında gençlerimizi serinletmek için havuz sezonumuzu açtık. Ramazan dolayısıyla havaların sıcak olmasından dolayı sahura kadar açığız. Sıcaklıkların gelmesiyle gençlerimiz ve çocuklarımız sulama kanallarına ve Batman Çayı’na giriyor. Oralar hiç güvenli değil, giren gençlerimizden bazıları zaman zaman oralarda boğuluyor. Bizim parkımızda ise cankurtaranımız bulunmaktadır” dedi.
Hem serinleyen hem de doyasıya eğlenen gençler, ramazan ayının gelmesiyle havaların çok sıcak olduğunu ve bundan dolayı havuzlarda serinlemeye çalıştıklarını dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.