Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rahatsızlanan emekli inşaat ustası için ambulans uçak gönderildi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde rahatsızlanan ve tedavisi Samsun’da yapılması gereken emekli inşaat ustası için Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi’ne (SABİM) yapılan başvuru üzerine, Edremit Koca Seyit Havalimanı’na transfer...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 19:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde rahatsızlanan ve tedavisi Samsun’da yapılması gereken emekli inşaat ustası için Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi’ne (SABİM) yapılan başvuru üzerine, Edremit Koca Seyit Havalimanı’na transfer için özel donanımlı jet ambulans uçak gönderildi.
2013 yılında geçirdiği Parkinson rahatsızlığı nedeniyle Samsun’da pil takılan Saykın Koç (60) Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde tekrar rahatsızlandı. İnşaat ustası olarak çalışırken geçirdiği rahatsızlık sonucu malulen emekli olan Koç’un, Ayvalık’ta yapılan ilk müdahalenin ardından ileri tedavi için hastalığının tedavi edildiği Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi’ndeki doktoruyla irtibata geçildi. Doktor, hastanın acilen müdahale için Samsun’a getirilmesini istedi. Bunun üzerine Alo 184 SABİM’e ulaşan yakınları ve sağlık ekipleri transfer talebinde bulundu. Hastanın karayolu ile transferinin riskli olduğunun değerlendirilmesi üzerine Sağlık Bakanlığı’nın özel donanımlı ambulans uçağı Ayvalık’a en yakın Edremit Koca Seyit Havalimanı’na yönlendirildi. Ambulans ile Ayvalık’tan Edremit’e getirilen Koç, burada kendisini bekleyen Sağlık Bakanlığı’nın ambulans uçağı ile tedavi için Samsun’a gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.