Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pursaklar heyeti Balkanlar’da ALSAR’ı ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve beraberindeki heyet, Arnavutluk’ta hizmet evden Geleceğin Alternatifi Vakfını (ALSAR) ziyaret edip çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.Çetin, belediye meclis üyeleri ve EkoAvrasya Derneği...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve beraberindeki heyet, Arnavutluk’ta hizmet evden Geleceğin Alternatifi Vakfını (ALSAR) ziyaret edip çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Çetin, belediye meclis üyeleri ve EkoAvrasya Derneği temsilcileri Arnavutluk’taki ALSAR Vakfı Başkanı Mehdi Gurra ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında vakfın yürütmüş olduğu faaliyetler hakkında Başkan Çetin’e bilgi veren Gurra, “Burada çocuklara Türkçe öğretiyoruz, sünnet faaliyetlerini yapıyoruz, dini ve tarihi yapıların restoresinde bulunuyoruz” dedi.
Yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise “Yeniden milli ve manevi değerler ile kuşanmış bir Arnavutluk özlemi için geceli gündüzlü çalışan ve tek beklentileri bir Arnavut yetimin gözyaşının silinmesine yardımcı olmak olan ALSAR Vakfını tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkan Çetin liderliğindeki heyete vakfı gezdiren Mehdi Gurra, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Pursaklar heyetine teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.