Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PTT’den "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" Kampanyası

PTT Antalya Başmüdürlüğü, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Doğu ve Güneydoğu illerinde görev yapan asker ve polisler için “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT’den "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" Kampanyası
PTT Antalya Başmüdürlüğü, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Doğu ve Güneydoğu illerinde görev yapan asker ve polisler için “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” kampanyası düzenledi.
PTT Antalya Başmüdürü Mustafa Kaplan, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Doğu ve Güneydoğu illerindeki karakollar ağırlıklı olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde toplam 127 karakolda görev yapan güvenlik güçlerine Antalya PTT Başmüdürlüğü tarafından ücretsiz tebrik kartı gönderileceğini söyledi. Vatandaşlar, 127 polis ve jandarma karakolunda görev yapan güvenlik güçlerine hitaben yazacakları mesajları tebrik kartı olarak ücretsiz olarak gönderebilecekler. İlk gönderilen tebrik kartlarının en geç 4 Temmuz günü güvenlik güçlerinin elinde olması bekleniyor.
VATANDAŞLARI DAVET ETTİ
Tebrik kartlarının üzerine yazılacak olan il ve karakol adreslerinin PTT Antalya Müdürlüğü’nde mevcut olduğunun bilgisini paylaşan Baş Müdür Kaya, kendisi de tebrik kartı göndererek, Antalyalı vatandaşları tebrik kartı göndererek duygularını asker ve polislerle paylaşmaya davet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.