Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PTT’den Güvenlik Güçlerine Ücretsiz Tebrik Kartı Kampanyası

Gümüşhane PTT Başmüdürü Şinasi Duman, kurumun Ramazan Bayramı öncesinde güvenlik güçlerine yönelik olarak düzenlediği ’Tebrik kartı bizden, güvenlik güçlerimize göndermek sizden’ kampanyasını tanıttı.Duman, “Vatan size minnettar”...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT’den Güvenlik Güçlerine Ücretsiz Tebrik Kartı Kampanyası
Gümüşhane PTT Başmüdürü Şinasi Duman, kurumun Ramazan Bayramı öncesinde güvenlik güçlerine yönelik olarak düzenlediği ’Tebrik kartı bizden, güvenlik güçlerimize göndermek sizden’ kampanyasını tanıttı.
Duman, “Vatan size minnettar” sloganıyla 4 çeşit bastırılan tebrik kartlarını isteyen herkesin PTT merkezlerinden ücretsiz olarak alarak yine ücretsiz olarak 13 ilde görev yapan asker ve polis güvenlik güçlerine gönderilebileceğini söyledi.
Vatandaşların herhangi bir isim yazmadan göndereceği tebrik kartlarına güvenlik güçlerine hitaben mesajını yazdıktan sonra göndermek istediği ili yazacağını kaydeden Duman, bu 13 ilden 127 noktaya tebrik kartlarının ulaştırılacağını söyledi. Duman, “Güvenlik güçlerimizin vatandaşlarımızın onların yanında olduğunu bilmeleri ve manevi destek vermeleri için bu kampanya düzenlendi. Böylelikle bayramı onlarla birlikte kutlayacağız” dedi.
Kampanyanın Gümüşhane’de ilgi görmesini beklediklerini ifade eden Duman, “Güvenlik güçleri bizim herşeyimiz. Bu vatanın savunmasında, biz rahat rahat yaşayıp, yiyip içip geziyorsak rahat bir şekilde bunu güvenlik güçlerimize ve onların kararlı tutumlarına borçluyuz. Onlara bir iki satır yazıyla da olsa yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bayramda ailelerinden uzakta zor şartlarda oralarda görev yapıyorlar. Böyle bir desteği bu milletten alırlarsa motivasyonları daha da yüksek olur” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.