Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Protokolden Emniyet Kemeri Klibi

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Kaymakamlık tarafından, emniyet kemeri kullanımına dikkat çekmek için video klip hazırlandı. Klipte Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve protokol üyeleri rol aldı.Trafik Haftası dolayısıyla...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Kaymakamlık tarafından, emniyet kemeri kullanımına dikkat çekmek için video klip hazırlandı. Klipte Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve protokol üyeleri rol aldı.
Trafik Haftası dolayısıyla hazırlanan klip, sinemalarda gösterime girerken, internet üzerinde de yayınlanmaya başladı. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü’nün de rol aldığı klipte, arka koltuklarına oturmalarına karşın emniyet kemeri takan protokol üyelerinin verdikleri sosyal mesajlar da yer alıyor.
Çorlu’da sinema salonlarında filmlerden önce gösterilen ve sosyal medya kanalları aracılığı ile de yayımlanmaya başlayan, kendisinin de rol aldığı video klip ile ilgili bilgiler veren Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, "Emniyet kemerini özellikle arkada, biz görev yaptığımız için sürekli arkada bulunmamız gerekiyor, dikkat çekmek gerekiyor. Ön koltukta emniyet kemeri takma artık oturdu gibi, özellikle şehirlerarası yollarda takmayan yok gibi. Ama kısa mesafede, şehir içinde önde de olsa emniyet kemeri takmak bazen insanlara zor gelebiliyor. Buna dikkat çekmek için Çorlu’nun ilçe idare amirleri olarak bizler takıyoruz, sizler de takın diyerek örnek bir uygulama yapmak istedik. O nedenle As Prodüksiyon ve Orion AVM işbirliği ile çalışma yaparak klip hazırladık. Sinemalarda gösterime girdi, internet üzerinde, sosyal medya üzerinde dikkat çekmek için böyle bir film yapıldı" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.