Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Prof.Dr. Mehmet Yüce’ye hemşehri ziyareti

Bursa’daki Ağrılı İş İnsanları Bursa Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi dekanı seçilen Prof. Dr. Mehmet Yüce’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2019 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2019 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Prof.Dr. Mehmet Yüce’ye hemşehri ziyareti

Haber: BURHAN KAYA

Dekanlık binasından gerçekleşen ziyarette Can Color Prodüksiyon sahibi Fesih Tanrıveri, Bey-Kem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Müteahhit Hanifi Ege, Furpa Marketleri Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Alparslan, Aras Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Aras, Yakut Mimarlıktan Adnan Yakut ve Yıldırım Tapu Müdürü Enes Gezmiş Katıldı.

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde çeşitli görevlerde bulunan Prof. Dr. Mehmet Yüce, Bursa’nın ve Uludağ Üniversitesi’nin hayatında çok önemli bir yerde olduğunu vurgulayarak, bundan sonra da Hukuk Fakültesi Dekanı olarak görev almanın haklı gururunu yaşadığını ifade etti.

Bursa’da iş yapan Ağrılı İş İnsanları da Prof. Dr. Mehmet Yüce’nin başarıları Bursa’da yaşayan ve üretim yapan biz Ağrılıları mutlu ediyor ifadelerini kullandı.

Bursa’daki Ağrılılar olarak Ağrı’da doğmuş büyümüş ve okumuş bir insanın bu denli önemli görevlerde bulunması bizler için son derece farklı bir önem teşkil ediyor diyen Ağrılı İş İnsanları Bursa’da yaşamanın farklı bir heyecanı olduğunun altını çizerek, burada Hukuk Fakültesi dekanı olarak seçilen Prof. Dr. Mehmet Yüce’ye başarılar diledi.

Dekan Yüce, ise ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bursa’da önemli firmalarla hizmet eden İş İnsanlarına teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.