Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi açılış töreni

Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açılıyor.Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açılıyor.
Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, eski Bakan Erdoğan Bayraktar ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşma yapan Sancakpete Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Sancaktepe’deki vatandaşlarımızın sizden bir isteği var. Daha önce proje olarak hayalim dediğiniz en büyük şehir hastanesinin en kısa zamanda temelinin atılmasını istiyorlar vatandaşlarımız. Yeni okul projelerimiz var. Milli Eğitim Bakanlığımız yapmış olduğumu eğitime destek olarak bilgi evleriyle gençlik merkeziyle Sancaktepe gençliğimize hizmet veriyoruz. Bu tesisle 27. eğitim müessesine kavuşmuş olacağız. Gençliğe hizmet eden kadroyla Sancaktepeli çocuklara katkı veriyoruz. Gençlerimiz yaptığımız hizmet spor alanında 15 bin 535 lisanslı sporcuya sahibiz. Güreş takımımız var. Uzakdoğu sporlarında, basket, yüzmede önemli mesafeler aldık. İlçemizde yarı olimpik havuzlarımız var. Temel hedefimiz çocuklarımızı meşru zemine çekerek özellikle terörden farklı çete gruplarından madde bağımlılığın arındırmak. Çocuklarımız gelecektir. Büyük bir eseri hizmete açıyoruz, bizim hayallerimizden bir tanesiydi. 27 gece demokrasi nöbetinde Sancaktepeliler var oldu. Türkiye’de bir ilk olacak Çanakkale parkını inşa ediyoruz. 18 Mart’a yetiştirmeye çalışıyoruz. Sizi de bu açılaşa davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.