Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Preveze Deniz Zaferi’nin yıldönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Kuvvetlerinin harekat kabiliyeti, donanımı, disiplini ve nitelikli personeliyle üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirdiğini ifade ederek, her geçen gün gücünü ve bölgesindeki etkinliğini artırdığını...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Kuvvetlerinin harekat kabiliyeti, donanımı, disiplini ve nitelikli personeliyle üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirdiğini ifade ederek, her geçen gün gücünü ve bölgesindeki etkinliğini artırdığını belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Preveze Deniz Zaferi’nin yıldönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü” münasebetiyle bin mesaj yayımladı. Erdoğan, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:
“Barbaros Hayrettin Paşa komutasında kazanılan ve Osmanlı Devleti’nin Akdeniz’deki üstünlüğünü ilan eden Preveze Deniz Zaferi, şanlı tarihimizdeki gurur abidelerinden biridir. Preveze Deniz Zaferi, tarihte pek çok başarıya imza atmış olan Donanmamızın gücünü tüm dünyaya göstermiştir. Köklü bir maziye sahip olan Deniz Kuvvetlerimiz, bugün de ülkemizin denizden gelecek tehditlere karşı savunulması, deniz alaka ve menfaatlerinin korunması görevlerini, yüksek bir vazife şuuruyla yerine getirmektedir. Harekat kabiliyeti, donanımı, disiplini ve nitelikli personeliyle üstlendiği görevleri başarıyla yerine getiren Deniz Kuvvetlerimiz, teknolojik yenilikleri yakından takip ederek, her geçen gün gücünü ve bölgesindeki etkinliğini artırmaktadır. Ülke savunmasının yanı sıra uluslararası barışa da yaptığı katkılarla aziz milletimizi gururlandıran Deniz Kuvvetlerimizin tüm mensuplarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Preveze Deniz Zaferi’nin yıldönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü’nde vatanı için mücadele eden bütün kahramanlarımızı ve şehitlerimizi şükranla anıyor, Deniz Kuvvetlerimizin tüm mensuplarını en kalbi duygularımla selamlıyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.