Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisten Yaşlı Vatandaşa Şefkat

Siirt’te HDP’nin basın açıklaması yapacağı sırada güvenlik önlemi alan polis, yürümekte zorlanan yaşlı bir vatandaşın ilaçlarını eczaneden aldırarak daha sonra yaşlı vatandaşı evine bıraktı.Cumhuriyet Caddesi Mithat Öktüren...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polisten Yaşlı Vatandaşa Şefkat
Siirt’te HDP’nin basın açıklaması yapacağı sırada güvenlik önlemi alan polis, yürümekte zorlanan yaşlı bir vatandaşın ilaçlarını eczaneden aldırarak daha sonra yaşlı vatandaşı evine bıraktı.
Cumhuriyet Caddesi Mithat Öktüren Caddesi HDP parti binası önünde basın açıklaması yapılacağı sırada, torunuyla birlikte alana gelen 89 yaşındaki Mehmet Elçiçek okuma yazma bilmediği için elindeki reçeteyi polise gösterdi. Güvenlik şubede görevli olduğu öğrenilen 2 polis, yürümekte zorlanan vatandaşı kolundan tutarak basın açıklaması için bekleyen HDP’lilerin şaşkın bakışları arasında alanın içinden götürüp, önce eczaneden ilacını aldırdı, daha sonra yaşlı adamı torunuyla birlikte polis aracına bindirerek evine kadar bıraktı.
Polisin bu tutumunu gören partililer neler olduğunu anlamaya çalışırken, çevredeki vatandaşlar ise bu şefkatten dolayı polise teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.