Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisten sürücüleri şaşırtan uygulama

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerinin yaptığı uygulama araç sürücülerini şaşırttı. Polisler, uygulamada ehliyet ve ruhsat kontrolü yaptıkları sürücüleri rahatlatmak için araçlarından çıkartarak yürüttüler.Düzce...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerinin yaptığı uygulama araç sürücülerini şaşırttı. Polisler, uygulamada ehliyet ve ruhsat kontrolü yaptıkları sürücüleri rahatlatmak için araçlarından çıkartarak yürüttüler.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle denetimlerini sıklaştırdı. Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, D-100 Karayolu Soğancı Kavşağı’nda araçları durdurarak ehliyet ruhsat kontrolü yaparken ilginç bir uygulama yaptı. Polisler, sürücüleri rahatlamaları hem de uzun süredir araç kullanmaktan tutulan bacaklarının açılması için araçlarından çıkartarak yürüttüler. Trafik ekiplerinin yaptığı uygulamadan dolayı şaşıran sürücüler, uzun yolun verdiği yorgunluk ve rahatsızlığı az da olsa atmaya faydası olduğunu söylediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.