Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis ve basın güvercinleri besledi

KIRIKKALE'DE, KORONA VİRÜS (COVİD-19) TEDBİRLERİ KAPSAMINDA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASININ ARDINDAN BOŞ KALAN MEYDAN VE CADDELERDE GÖREVLİ POLİS MEMURLARI İLE BASIN MENSUPLARI, AÇ KALAN GÜVERCİNLERİ BESLEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2020 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2020 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis ve basın güvercinleri besledi

Kırıkkale’de, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının ardından boş kalan meydan ve caddelerde görevli polis memurları ile basın mensupları, aç kalan güvercinleri besledi.

Kırıkkale’de Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlar tarafından her gün beslenen güvercinler, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının ardından aç kaldı. Meydanda yem arayan güvercinlere polis memurları ile basın mensupları, zaman zaman yem verdi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Emre Acar, "Bilindiği üzere 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Biz de burada mesleğimizi icra ederken hayvanlar aç kalmasın istedik. Emniyet mensubu arkadaşlarla kuşları besledik. 4 gün boyunca da beslemeye devam edeceğiz" dedi.

Sabah Gazetesi Kırıkkale İl Temsilcisi Hakan Gökkaya da, "Sokağa çıkma yasağı vardı. İlk günde de cadde ve sokaklar boştu. Emniyet mensubu arkadaşlarla meydanda toplanan güvercinlere yem atmak istedik. Sokağa çıkma yasağı olmasa bu kadar güvercini bir arada göremiyorduk" şeklinde konuştu.

Öte yandan, kent merkezideki 14 kavşakta uygulama noktası oluşturan polisler, sürücü ve yolcuları kontrollerini sürdürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.