Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis Ve Askerlere Yazılan Mektuplara Cevap Geldi

Manisa’nın Salihli ilçesinden Güneydoğu illerinde terörle mücadele eden polis ve askerlere yazılan mektuplara cevap geldi. Kahramanların mektuplara verdikleri cevaba fotoğraflarını da eklemesi öğrencileri duygulandırdı.Salihli Devlet Hastanesi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Salihli ilçesinden Güneydoğu illerinde terörle mücadele eden polis ve askerlere yazılan mektuplara cevap geldi. Kahramanların mektuplara verdikleri cevaba fotoğraflarını da eklemesi öğrencileri duygulandırdı.
Salihli Devlet Hastanesi’nin düzenlediği organizasyon kapsamında Türkçe öğretmenlerinin desteğiyle mektuplar hazırlayan Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencileri, ülkemizin terörle olan kararlı mücadelesinde kahramanca görev yapan polis ve askerlere moral desteğinde bulundu.
Öğrencilerin gönderdiği mektuplarla moral bulan ve cevap gönderen terör kahramanları fotoğraflarıyla da öğrencileri duygulandırdı.
Milli Egemenlik Okul Müdürü Muhammet Demir, "Milli Egemenlik Ortaokulu olarak okulumuzun adına duyduğumuz bağlılıkla bu projeyi destekledik. Öğrencilerimiz, Türkçe öğretmenlerinin de desteği hazırladıkları mektupları kahraman güvenlik güçlerimize gönderdi. Onlardan aldığımız cevaplarla hem sevindik hem duygulandık. Milli egemenliğimizin teminatı olan kahraman polislerimize ve askerlerimize görevlerinde kolaylıklar diliyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.