Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis kız öğrencilerin güvenliği için yurt önündeki nöbetini sürdürüyor

Zonguldak’ta Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda kalan kız öğrencilerin dün gece yaptığı eylemin ardından polis, öğrencilerin güvenliği için 24 saat esasıyla nöbet tutmaya başladı.Kozlu ilçesine bağlı Esenköy mevkisinde KYK’ya...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda kalan kız öğrencilerin dün gece yaptığı eylemin ardından polis, öğrencilerin güvenliği için 24 saat esasıyla nöbet tutmaya başladı.
Kozlu ilçesine bağlı Esenköy mevkisinde KYK’ya ait Nesibe Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda barınan bin 400 kız öğrenci, dün gece saat 23.00 sıralarında yurdu boşaltarak içeri girmeme eylemi yapmıştı. Eylemin ardından bölgeye gelen Emniyet Müdürü Osman Ak, kız öğrencilerle görüşmüş ve sorunlarının çözümü konusunda yardımcı olacaklarını ifade etmişti. Bunun üzerine bir dizi önlem alan yetkililer, başta güvenlik sorununun çözümü için harekete geçti. Yurtta güvenlik görevlisi sayısının arttırılmasının ardından binaya güvenlik kamerası da takıldığı öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de, kız öğrencilerin güvenliği için 24 saat esasıyla nöbet tutmaya başladı. Ekipler, yurt binasının önünde 7/24 nöbetini sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.