Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis ekipleri bu kez GBT sorgulamak için değil lokum dağıtmak için durdurdu

Kocaeli’de İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı polis ekipleri GBT sorgulamak yerine, vatandaşlara lokum dağıtarak Ramazan Bayramı’nı kutladı.Kocaelİ’de İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler değişik bir uygulamaya...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2018 00:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2018 00:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis ekipleri bu kez GBT sorgulamak için değil lokum dağıtmak için durdurdu

Kocaeli’de İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı polis ekipleri GBT sorgulamak yerine, vatandaşlara lokum dağıtarak Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Kocaelİ’de İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler değişik bir uygulamaya imza attı. İzmit’in en işlek caddelerinden biri olan Fethiye Caddesi üzerinde polis ekipleri, vatandaşı bu kez GBT sorgulamak için durdurmadı. Polis ekipleri bayram alışverişi yapan vatandaşlara lokum ikram etti Devriye gezerek hırsızlıklara karşı önlem alan ekipler, bir yandan da vatandaşlarla bayramlaştı. Polisin bu uygulaması konusunda memnun olan vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek ekiplere teşekkür etti. Bazı vatandaşlar ise polisle fotoğraf çektirdi.

Ramazan Bayramı arifesinde Kocaeli polisi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezi parklar, kafelerde dolandırıcılık ve yankesiciliğe karşı uygulamada gerçekleştirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.