Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polat TÜRFAD Genel Merkezi Yönetim Kurulunu misafir etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türkiye genelindeki Şube Başkanlarının genel değerlendirme toplantısının yanı sıra ‘İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır’ ödül törenini Malatya’da gerçekleştiren Türkiye Futbol Adamları...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polat TÜRFAD Genel Merkezi Yönetim Kurulunu misafir etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türkiye genelindeki Şube Başkanlarının genel değerlendirme toplantısının yanı sıra ‘İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır’ ödül törenini Malatya’da gerçekleştiren Türkiye Futbol Adamları Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyelerini misafir etti.

“İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” sözünün Türkiye Futbol Adamları Derneğinin sloganı olduğunu ifade eden Türkiye Futbol Adamları Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu As Başkanı Ertuğrul Dilek, “Ben aslen Manisalıyım, doğduğum kentte yapılan yeni stada benim adımı verdiler, gerçekten çok duygulandım. İnsanlar yaşarken hak ettikleri değeri görmelidir. Bu sözü bir anlayış halinde yaygınlaştırmak amacındayız. Vefa sadece İstanbul’da bir semt adı değildir, biz bunu layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Malatya’daki organizasyonumuzda hem Şube Başkanlarıyla toplantı yaptık, hem ‘Hoş geldin Malatyaspor’ programı ve Malatya’da futbola emeği geçen değerli isimlere ‘İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır’ etkinliği ile ödüllerini takdim ettik. Oldukça başarılı geçen etkinliklerimizin düzenlenmesi aşamasında desteklerini bizden esirgemeyen ve bizleri böylesine güzel bir ortamda ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “TÜRFAD Genel Merkezi Yönetimi ve Şube Başkanlarınızı kentimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Malatya Şube Başkanımız Mahmut Cücemen ilimizde sevilen ve sayılan bir işadamı kimliğinin yanında spor camiasında saygı duyulan bir insandır. Malatya’da TÜRFAD’ın temsil ediliyor olması bizim için ayrı bir güzelliktir. Derneğimizin ‘ İnsanlar Yaşarken de Anılmadır’ sloganı gayet yerinde ve güzel düşünülmüş, aslolan insanları yaşarken unutmamaktır. Bu slogan altında faaliyetlerde bulunan TÜRFAD Genel Merkezi ve Şube Başkanlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.