Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pırlanta Gibi Çocuklar

Doğu ve güneydoğuda görev yapan asker ve polislere moral olması için Balıkesir’de 2 öğrencinin başlattığı mektup kampanyası kısa sürede çığ gibi büyüdü. Duygu dolu mektuplar her gün çatışmaların yaşandığı bölgedeki asker...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğu ve güneydoğuda görev yapan asker ve polislere moral olması için Balıkesir’de 2 öğrencinin başlattığı mektup kampanyası kısa sürede çığ gibi büyüdü. Duygu dolu mektuplar her gün çatışmaların yaşandığı bölgedeki asker ve polislere gönderildi.
Balıkesir Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu 8-H sınıfı öğrencilerinden Ataberk Akker ve Emre Yetim tarafından başlatılan mektup kampanyası kısa sürede çığ gibi büyüdü. İlk olarak kendi yazdıkları mektupları göndermeyi düşünen öğrenciler, sınıf arkadaşlarının da kendilerine katılması ile büyük bir kampanyaya imza attı. 8. sınıf öğrencisi Ataberk Akker, "Her gün şehit haberleri aldığımız bölgede görev yapan asker ve polislerimize az da olsa moral vermek istedik. Arkadaşlarımız da bize destek oldu. Mektuplarımız okuyunca asker ve polislerimiz onların yanında olduğumuzu hissetsinler istedik" dedi. Emre Yetim ise kampanyalarına destek veren arkadaşlarına teşekkür etti. Okul Müdürü Halil Kutluca ise sınıfta öğrencilere hitap ederek, "Hepinizle gurur duyuyorum. Ben de Çanakkale Gazisi bir dedenin torunuyum. Bu anlamlı davranışınız karşısında duygulanmamak elde değil" şeklinde konuştu.
Okulda toplanan 250 mektup asker ve polislere gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.