Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pire ve uyuz köpekler yüzünden evlerinde uyuyamıyorlar

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde uyuz köpeklerin saçtığı pireler yüzünden evlerinde uyuyamadıklarını öne süren mahalle sakinleri, belediyenin temizlik işlerine çağrıda bulundu.Hacıevhat Mahallesi TOKİ mevkiinde bulunan Erenler semti sakinleri,...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde uyuz köpeklerin saçtığı pireler yüzünden evlerinde uyuyamadıklarını öne süren mahalle sakinleri, belediyenin temizlik işlerine çağrıda bulundu.
Hacıevhat Mahallesi TOKİ mevkiinde bulunan Erenler semti sakinleri, uyuz köpeklerden dökülen pirelerin çevreyi mesken tuttuğunu ve evlerinini işgal ettiğini ifade etti.
"Askerden gelen oğlum komşuda yattı"
Pire tehlikesi nedeniyle mahallenin ilaçlanmasını isteyen sokak sakini Akın Çekiç, “Burada uyuz köpek çok, pire çok. Oğlum askerden geldi ve komşularda yattı. Kendi imkanlarımızla ilaç attık ama etki etmedi. Mahallenin ilaçlanması gerektiğini yetkililere bildirdik ama şu an için gelen olmadı. Bugün, yarın kimsenin geldiği yok. Gece dışarıda ya da gidip başka komşuda yatıyoruz. Uyuz köpek ve pireler sağlımızı tehdit ediyor, yetkililerden ricamız bir an önce gelip burasını ilaçlasınlar” dedi.
"Gelmezlerse ben gideceğim o belediyeye "
Mahalle sakinlerinden Sebahat Çekiç ise, “Ortalık pislik içinde, geleceğiz diyorlar, gelmiyorlar, en sonunda ben gideceğim o belediyeye” diyerek tepki gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.