Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Phoenix Fire Dancer’dan Nefes Kesen Gösteri

Dans, akrobasi, jimnastik ve ateş şovlarının yer aldığı Phoenix Fire Dancers’ın muhteşem gösterisi nefes kesiyor. EXPO 2016 Antalya Kongre Merkezi’nde 18 Haziran’a kadar ücretsiz olarak sahne alacak Avusturyalı gösteri grubu, ilginç sahne...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dans, akrobasi, jimnastik ve ateş şovlarının yer aldığı Phoenix Fire Dancers’ın muhteşem gösterisi nefes kesiyor. EXPO 2016 Antalya Kongre Merkezi’nde 18 Haziran’a kadar ücretsiz olarak sahne alacak Avusturyalı gösteri grubu, ilginç sahne şovuyla her yaştan izleyicinin beğenisini topluyor.
Dünyanın en önemli ateşli dans ve gösteri topluluğu ’Phoenix Fire Dancers’ EXPO 2016 Antalya Kongre Merkezi’nde 18 Haziran’a kadar devam edecek gösterilerine başladı. Lazer eşliğinde yapılan dans gösterisiyle başlayan şov, sahne dekoru ile de göz dolduruyor. Canlı müzik performansı eşliğinde çarpıcı efektlerle süslenen şovda birbirinden zor hareketleri sergileyen jimnastikçiler izleyenleri şaşırtıyor. Akrobatların bir ip yardımıyla havada asılı kalarak gerçekleştirdiği gösteri ise izleyenlerin adeta nefesini kesiyor. Işıklı ve ateşli hulahoplarla birbirinden zor hareketler gerçekleştiren dansçılar hulahopları çevirdikçe sahnede renkli görüntüler oluşturuyor.
Grubun ateş ve pyro gösterisi ise büyük beğeni topluyor. Ucu ateşli sopaları korkusuzca çeviren kadın ve erkek dansçılar, büyük alkış alıyor. Pyro ile bir anda parlayan sahne nefes kesen bir gösteriye ev sahipliği yapıyor.
Gösteriyi ’muhteşem’ olarak nitelendiren izleyiciler ise özellikle ateş şovunu ilgiyle izlediklerini söylüyor. Phoenix Fire Dancers Grubu’nun ücretiz olarak sahneleyeceği gösteriler, EXPO 2016 Antalya Kongre Merkezi’nde 18 Haziran’a kadar devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.