Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Petek’ten Burdurlu Gaziye Ziyaret

Hakkâri Yüksekova’da gerçekleştirilen operasyon sırasında yaralanan Burdur’un Çeltikçi ilçesine bağlı Kuzköylü Astsubay Erdem Akgül’ün Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)’da tedavisi devam ediyor.“ONLAR İÇİN NE YAPSAK AZ”Çeltikçili...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkâri Yüksekova’da gerçekleştirilen operasyon sırasında yaralanan Burdur’un Çeltikçi ilçesine bağlı Kuzköylü Astsubay Erdem Akgül’ün Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)’da tedavisi devam ediyor.
“ONLAR İÇİN NE YAPSAK AZ”
Çeltikçili Astsubay Erdem Akgül ve ailesini hastanede ziyaret eden TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, “Vatanı, bayrağı, dini ve milleti için ölüme göğsünü siper eden, korkusuzca canını ortaya koyan gazi Astsubay Erdem Akgül ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunduk, bizden bir isteklerinin olup olmadığını sorduk. Biz her zaman onların yanındayız. Onlar için ne yapsak azdır. Tekrar bütün şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum” dedi. Milletvekili Petek ayrıca, doktorlardan Akgül’ün sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.