Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Personele hizmet içi eğitim

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğü, Amasya’da ‘Av koruma kontrol, Avbis görevlisi 5199 sayılı Kanun uygulamaları, iş güvenliği ve iletişim’ konulu hizmet içi eğitim semineri düzenledi.Bir otelin toplantı salonundaki...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Personele hizmet içi eğitim

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğü, Amasya’da ‘Av koruma kontrol, Avbis görevlisi 5199 sayılı Kanun uygulamaları, iş güvenliği ve iletişim’ konulu hizmet içi eğitim semineri düzenledi.

Bir otelin toplantı salonundaki seminerin açılışında konuşan Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11. Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer, 2873 sayılı Milli Parklar Kanunu, 5199 sayılı Kanun, av yaban hayatı, iş güvenliği, ilk yardım, iletişim, teorik ve uygulamalı mesleki eğitim programının ilişkin katılımcılarla bilgiler paylaşılıp kabiliyetlerini artırmayı amaçladıklarını belirtti.

Açılışta Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Hayrettin Yıldırım, Av Yaban Daire Başkanı Cihangir Altun, Milli Parklar Daire Başkanı Şeref Dağdelen ile Hassas Alanlar Daire Başkanı Teoman Meriç de konuşma yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.