Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Perşembe’ye tankerle su taşınıyor

Beş gün boyunca aralıksız devam eden sağanak yağış sonucu sel ve heyelanlara maruz kalan Ordu’nun Perşembe ilçesinde su şebekelerinin selden zarar görmesi üzerine ilçe halkına tankerlerle su taşınıyor.Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beş gün boyunca aralıksız devam eden sağanak yağış sonucu sel ve heyelanlara maruz kalan Ordu’nun Perşembe ilçesinde su şebekelerinin selden zarar görmesi üzerine ilçe halkına tankerlerle su taşınıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Su Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Perşembe ilçesine tankerlerle su taşınıyor. Vatandaşlar su ihtiyaçlarını mahallelere gönderilen su tankerlerinden karşılıyor. Bazı vatandaşlar çok katlı binalara kurdukları düzenekle su ulaştırıyor.
Kacalı Mahallesi Muhtarı İsmail Varol, sel sebebiyle su tesisatlarının zarar gördüğünü, su toplama havuzlarına sel suları karıştığı için muhtemel zararlara karşı su ihtiyaçlarını tankerlerden karşıladıklarını belirtti.
OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Perşembe ilçesine su sağlayan tesisat ve besleme havuzlarının selden zarar gördüğünü, bu sebeple ilçe halkının su ihtiyacını tankerlerle karşıladıklarını kaydetti. Yürük, “İlçeye su sağlayan tesisat ve havuzların onarım işlemi devam ediyor. Ekiplerimiz yollar selden zarar gördüğü için araçlarla değil, bizzat yürüyerek çalışma alanına malzeme taşıyorlar. 3 gündür su veremiyoruz ama bir kısım mahalleye dün gece su vermeye başladık. Bir gün içinde tüm çalışmayı tamamlayarak ilçeye su vermek için olağanüstü bir şekilde çalışıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.