Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pençe Harekâtına KARADENİZSİAD desteği…

Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Derneği KARADENİZSİAD, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde yürütülen Pençe Harekatı’na destek için Şırnak’a gidiyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2019 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2019 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pençe Harekâtına KARADENİZSİAD desteği…

Genel Merkezi Bursa’da bulunan Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Derneği KARADENİZSİAD, 2018 yılı Mart ayı içerisinde Zeytin Dalı (Afrin) operasyonunu gerçekleştiren Mehmetçik’e destek için Hatay ve Gaziantep’te ki askeri harekat merkezlerine gitmişti. Askerlere moral ve motivasyon desteği veren KARADENİZSİAD, bu seferde Şırnak yolcusu.

Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde yürütülen Pençe Harekatı’nda görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları ile Mehmetçik’e destek için Şırnak’ta bulunan askeri üs bölgelerine ziyarette bulunacak olan KARADENİZSİAD, “yurt içinde ve yurt dışında her yerde Türk Ordusunun yanındayız” mesajını verecek.

Şırnak’a Bursa şehitleri toprağı…

Türkiye’nin en stratejik askeri hareketlerinden birisinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanında Bursa’da ki Karadenizli İş İnsanları ile birlikte dimdik duracaklarını ifade eden KARADENİZSİAD Genel Başkanı Süleyman Uzun, “sınırlarımızda ve ötesinde icra edilen Pençe Harekâtı kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başkanı ve Başkomutan Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanındayız. Türkiye’nin teröre geçit vermediğini, vermeyeceğini dost vermeyeceğini düşman herkese Ay Yıldız süslü yiğitlerimizle bir kere daha anlatan şerefli ordumuzun yanında olmaktan onur duyacağız. Bursa, sadece ekonomi anlamında değil güvenlik anlamında da Türkiye’nin yanındadır. Bizler KARADENİZSİAD’ı temsil eden 15 İş İnsanı ve şehitlerimizin toprağı ile Şırnak’a gidiyoruz. Aziz şehitlerimizin toprağını Şırnak Valimize teslim edeceğiz. Merhum Padişahlarımız Osmangazi, Orhangazi, Murat Hüdavendigar, Yıldırım Beyazıt ile birlikte Emir Sultan Hazretleri, Üftade Hazretleri, Molla Fenari Hazretleri ve Bursa şehitlerimizin topraklarını kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağımızın bulunduğu sandukayı heyetimiz ile ziyaret edeceğimiz Şırnak Valimiz Ali Hamza Pehlivan ve Şırnak Bölge Komutanımıza temsili olarak teslim edeceğiz” dedi.

KARADENİZSİAD gerçekleştireceği Şırnak ziyareti ile hem Bursa hem de Türk İş Dünyası’nda öncü bir hamleler zincirini başlatmış oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.