Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pejoviç, Ankara’da Konferans Verecek

Karadağ’ın Avrupa Birliği üyeliğinden sorumlu Devlet Sekreteri ve Başmüzakereci Aleksandar Andrija Pejoviç Ankara’ya gelecek.Avrupa Bakanlığından yapılan açıklamada, Karadağ’ın AB üyeliğinden sorumlu Devlet Sekreteri ve Başmüzakereci...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karadağ’ın Avrupa Birliği üyeliğinden sorumlu Devlet Sekreteri ve Başmüzakereci Aleksandar Andrija Pejoviç Ankara’ya gelecek.
Avrupa Bakanlığından yapılan açıklamada, Karadağ’ın AB üyeliğinden sorumlu Devlet Sekreteri ve Başmüzakereci Aleksandar Andrija Pejoviç’in, AB Bakanı Bozkır’ın konuğu olarak 16-17 Mayıs tarihlerinde Ankara’da temaslarda bulunacağı belirtilerek, Avrupa Birliği Bakanı ve başmüzakereci Volkan Bozkır ile Karadağ AB üyeliğinden sorumlu Devlet Sekreteri ve Başmüzakerecisi Aleksandar Andrija Pejoviç bir araya gelecek." denildi.
Pejoviç’in TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı Ahmet Berat Çonkar ile görüşeceği ifade edilen açıklamada, Pejoviç’in Dışişleri Bakanlığında temaslarda bulunacağı belirtildi.
Açıklamada şunlar kaydedildi:
“Devlet Sekreteri ve Başmüzakereci Büyükelçi Pejovic, Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları ve Araştırma Merkezinde ‘AB Yolunda Karadağ’ başlıklı bir konferans verecektir. Devlet Sekreteri ve Başmüzakereci Büyükelçi Pejovic’in ziyareti sırasında Türkiye ve Karadağ’ın AB katılım süreçlerine ilişkin görüş ve tecrübe teatisi yapılacaktır.“
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.