Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pegasus Hava Yolları Ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin Kabin Memurluğu Eğitimi Programı İlk Mezunlarını Verdi

Pegasus Hava Yolları ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında, gerçekleştirilen İstihdam Garantili Kabin Memurluğu Eğitimi Programı’nda ilk 3 grubun eğitimleri tamamlandı. 71 mezun diplomalarını Pegasus Hava Yolları...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pegasus Hava Yolları ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında, gerçekleştirilen İstihdam Garantili Kabin Memurluğu Eğitimi Programı’nda ilk 3 grubun eğitimleri tamamlandı. 71 mezun diplomalarını Pegasus Hava Yolları Kabin Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ın elinden aldı.
Pegasus Hava Yolları ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen İstihdam Garantili Kabin Memurluğu Eğitimi Programı kapsamındaki ilk katılımcı gruplar, kabin memurluğu için gerekli eğitimlerini tamamlayarak mezun oldu. Temel eğitimlerinin ardından Pegasus Hava Yolları Genel Müdürlük Eğitim binasında bulunan Pegasus simülatörlerinde pratik eğitimlerini de tamamlayan adaylar, diplomalarını alarak göreve hazır hale geldi. 71 yeni mezun Pegasus Hava Yoları’nda görevlerine başladı.
Adaylar, Pegasus Eğitim binasında gerçekleştirilen eğitimlerde uçak içerisinde çıkabilecek her türlü acil duruma karşı; yangın söndürme eğitimleri, acil bir inişte çıkışların kullanılışı ve yolcu tahliyesi, deniz üzeri acil inişlerde suda hayatta kalma teknikleri eğitimleri gibi çeşitli senaryolarla karşılaşma ihtimali üzerine eğitim aldı. Eğitimlerde, adaylar için misafir memnuniyetini artırmak amaçlı uygulamalı servis, diksiyon ve anons eğitimleri de gerçekleştirildi.
“SEKTÖRÜN İHTİYACINI KARŞILARKEN, BİR YANDAN DA GENÇLERİMİZE KARİYER OLANAĞI SUNUYORUZ”
Diploma töreninde İstihdam Garantili Kabin Memurluğu Eğitimi Programı’nın ilk mezunlarını verdiklerini belirten Pegasus Hava Yolları Kabin Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy, “Pegasus Hava Yolları olarak Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliğiyle sektörün kabin memuru ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamanın yanı sıra gençlerimize de yeni bir kariyer olanağı sunduk. Bu işbirliğimiz sonuncunda bugün burada 71 yeni mezun kabin memurumuzun diploma heyecanı için toplanmış bulunuyoruz. Pegasus Hava Yolları olarak, hızla büyümesini sürdüren, fırsat ve gelişmelere açık bir alan olan havacılık sektöründe kabin ekiplerimizin eğitimine kaynak sunmak ve katkıda bulunmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.