Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pazara dezenfeksiyon tünelinden geçerek giriyorlar

Mustafakemalpaşa Belediyesi korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında önlemlerini arttırmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2020 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2020 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pazara dezenfeksiyon tünelinden geçerek giriyorlar

Mustafakemalpaşa Belediyesi korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında önlemlerini arttırmaya devam ediyor. Başta pazar yerleri olmak üzere sıkı önlemler alan belediye, dezenfeksiyon tüneli ve maske dağıtımıyla insan ile virüs arasında koruma kalkanı oluyor.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın talimatıyla harekete geçen ekipler tamamen belediye imkanlarıyla üretilen milli ve yerli dezenfeksiyon tünelini vatandaşların hizmetine sundu. El dezenfektanı da bulunan Yunusemre Mahallesi pazar yeri girişinde dezenfeksiyon tüneli püskürtme yöntemiyle vatandaşların kıyafetlerinde hijyen sağlıyor. Alışverişe gelen vatandaşlar ücretsiz dağıtılan maskeleri takarak pazar alışverişlerini yapabiliyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından özel olarak üretilen dezenfeksiyon tünelinin ilçede kurulan tüm pazar yerlerinin girişinde hizmet vereceğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Vatandaşlarımızın sağlığı için tedbirlerimizi arttırıyoruz. Pazartesi pazarının girişine yerleştirilen dezenfeksiyon tüneli ile hemşehrilerimiz baştan ayağa dezenfekte olarak alışverişlerine başlıyorlar. Girişe kurulan barikatlarda yaş ve maske kontrolü yapan ekiplerimiz vatandaşlarımızı dezenfeksiyon tüneline yönlendirerek maskesiz vatandaşlarımıza maske hediye ediyorlar. Biz de onlarla beraber, sosyal mesafeye önem göstererek esnafımızı ziyaret ettik. İstek, öneri ve görüşlerini değerlendirdik. Lütfen alınan tedbirlere ve kurallara özenle uyalım. Unutmayalım, her şey sağlığımız için” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.