Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Patlamayı Terör Saldırısı Sandık"

Kayseri’de akşam saatlerinde duyulan patlama sesi, vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Vatandaşlar, patlama sesini terör saldırısı sandıklarını söyledi.Kayseri’de dün akşam saatlerinde duyulan patlama sesi, kentte paniğe neden oldu....

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Patlamayı Terör Saldırısı Sandık"
Kayseri’de akşam saatlerinde duyulan patlama sesi, vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Vatandaşlar, patlama sesini terör saldırısı sandıklarını söyledi.
Kayseri’de dün akşam saatlerinde duyulan patlama sesi, kentte paniğe neden oldu. 112, 155 ve 110 ekiplerinin santralleri kitlenirken, vatandaşlar da olayın ne olduğunu anlamaya çalıştı. Kent merkezinde manavcılık yapan Mustafa Kayapınar, patlama sesinin duyulması ile beraber bomba patladığını düşündüğünü söyledi. Kayapınar, "Dün akşamki ses baya etkiliydi. İlk duyduğumuzda bomba zannettik ve paniğe kapıldık. Uçak düştü zannettik. Daha sonra da olayın aslını öğrendik. Bomba olabilir diye düşündük. Çünkü, İstanbul’da patladı, Ankara’da patladı" dedi.
Patlamanın terör saldırısı olduğunu düşündüklerini kaydeden Metin Baraç da, "Dün akşam saatlerinde bir gürültü duyduk. Bomba patladı zannettik ve panikledik. Arkadaşlarımızı aradık ve olumsuz bir durumun olmadığını öğrenince rahatladık. Çok şiddetli bir sesin gelmesiyle çok korktuk. Bir ilk başta terör saldırısı zannettik ama Allah’a şükür öyle bir şey olmamış" diye konuştu.
Fahrettin Taş isimli vatandaş da, "Gürültüyü duyduğumda şehir merkezinde büyük bir bomba patladı zannettim. Gürültüyü duyduğumuzda paniğe kapıldık. Ardından arkadaşlarımızı aradık ve bir şey olmadığını duyunca rahatladım" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.