Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Patlamaların şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı

Gaziantep’te polis operasyonunda evlerinde sıkıştırılan iki canlı canlı bombanın kendisini patlattığı 2 evde hasar, gün ağarınca ortaya çıktı.Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ve MİT personelinin Alevi Kültür Derneğinde canlı bomba...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te polis operasyonunda evlerinde sıkıştırılan iki canlı canlı bombanın kendisini patlattığı 2 evde hasar, gün ağarınca ortaya çıktı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ve MİT personelinin Alevi Kültür Derneğinde canlı bomba eylemi düzenleneceği istihbaratı üzerine Özel Harekat Polisleri Beşyüzevler Mahallesi ve Burak Mahallesi’ndeki 2 ayrı hücre evine yaklaşık 2 saat arayla operasyon düzenlemişti. Her iki hücre evindeki teröristler, üzerilerindeki ve ellerindeki düzenekleri patlatarak, intihar eyleminde bulunmuştu. Toplam 3 polisin şehit olduğu, 5’i polis 9 kişinin yaralandığı canlı bomba eylemlerinde, facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Evlerin içerisinde patlamanın etkisiyle büyük hasar oluşurken, kırılan cam ve beton parçaların sokağa dağıldığı görüldü. Belediye ekipleri evdeki ve çevresindeki molozların temizlenmesine başladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.