Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Patlamada Hayatını Kaybeden Tekin Çifti İçin İstanbul Üniversitesi’nde Tören

İstanbul Vezneciler’deki patlamada hayatını kaybeden Esra ve Hakan Tekin çifti için İstanbul Üniversitesi Rektörlük binasında düzenlenen törende çiftin yakınları ve arkadaşları sinir krizi geçirdi. Genç çift, rektörlük binasından...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Vezneciler’deki patlamada hayatını kaybeden Esra ve Hakan Tekin çifti için İstanbul Üniversitesi Rektörlük binasında düzenlenen törende çiftin yakınları ve arkadaşları sinir krizi geçirdi. Genç çift, rektörlük binasından alkışlarla uğurlandı.
Dün sabah Fatih Vezneciler’de görev yeri olan üniversiteye nöbet değişimine giden çevik kuvvet ekibine yönelik yapılan bombalı terör saldırısında 7’si polis 11 kişi hayatını kaybetmişti. Terör saldırısında İstanbul Üniversitesi Strateji Daire Başkanlığı’nda çalışan Esra Tekin ve onu iş yerine bırakmak isteyen eşi Hakan Tekin de hayatını kaybetmişti. İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, hain saldırıda hayatını kaybeden Esra ve Hakan Tekin çifti için rektörlük binasında tören düzenledi. Törende Türk bayrağına sarılı tabutların gelmesiyle çiftin yakınları ve arkadaşları sinir krizi geçirdi. Genç çiftin yakınları tabuta sarılarak uzun süre ağladı. Edilen dualar sonrasında gözyaşlarıyla cenaze aracına koyulan genç çift, komşularıyla helalleştirilmek üzere Güngören’deki evlerine götürüldü. Esra ve Hakan Tekin çifti, törene katılan arkadaşları tarafından alkışlarla uğurlandı.
Esra ve Hakan Tekin çiftinin cenazeleri, Zeytinburnu Ulu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Kozlu Mezarlığı’na defnedilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.